''Ik zou nog wel afscheid willen nemen van de supporters''

''Ik zou nog wel afscheid willen nemen van de supporters''

Jan-Arie van der Heijden vertrok vrij geruisloos bij Feyenoord na met de Rotterdammers toch veel prijzen gewonnen te hebben. De verdediger zette in op een buitenlands avontuur, maar de juiste club meldde zich niet. Van der Heijden is nu transfervrij overgestapt naar Willem II en verheugt zich op een terugkeer in De Kuip. "Ik zou wel wat mensen willen zien en goed afscheid willen nemen, maar dat gaat sowieso niet."

"Het is natuurlijk allemaal raar gelopen, de afloop van het seizoen was vreemd. De bekerfinale was een mooi afscheid geweest, maar het mocht niet zo zijn", aldus Van der Heijden in Voetbal International. "Feyenoord heeft zijn best gedaan om mij goed uit te luiden, petje af daarvoor. Ik zou nog wel afscheid willen nemen van de supporters, misschien komt het er ooit nog een keer van. Voorlopig mogen die het stadion niet eens in, dus laten we het daar nog maar niet over hebben."

Lees meer over
De Kuip Willem II
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties