''Ik zou nog wel afscheid willen nemen van de supporters''

vrijdag 23 oktober 2020 20:47 56.540 keer bekeken 153 reacties Pro Shots

Jan-Arie van der Heijden vertrok vrij geruisloos bij Feyenoord na met de Rotterdammers toch veel prijzen gewonnen te hebben. De verdediger zette in op een buitenlands avontuur, maar de juiste club meldde zich niet. Van der Heijden is nu transfervrij overgestapt naar Willem II en verheugt zich op een terugkeer in De Kuip. "Ik zou wel wat mensen willen zien en goed afscheid willen nemen, maar dat gaat sowieso niet."

"Het is natuurlijk allemaal raar gelopen, de afloop van het seizoen was vreemd. De bekerfinale was een mooi afscheid geweest, maar het mocht niet zo zijn", aldus Van der Heijden in Voetbal International. "Feyenoord heeft zijn best gedaan om mij goed uit te luiden, petje af daarvoor. Ik zou nog wel afscheid willen nemen van de supporters, misschien komt het er ooit nog een keer van. Voorlopig mogen die het stadion niet eens in, dus laten we het daar nog maar niet over hebben."

Gerelateerd nieuws
153 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 98 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74449 leden - Op dit moment zijn 805 mensen actief, waarvan 263 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved