''Ik denk dat Linssen nu wel de beste optie is in de spits''

''Ik denk dat Linssen nu wel de beste optie is in de spits''

Bryan Linssen kreeg tegen Dinamo Zagreb wederom de kans in de spits. De 30-jarige aanvaller kreeg een aantal goede mogelijkheden om te scoren voor Feyenoord. Alleen het net wederom niet te vinden. Vincent Schildkamp houdt veel vertrouwen in de Feyenoorder, die moeizaam is gestart bij zijn nieuwe club.

"Het is een jongen zonder complexen, die gaat zijn rendement echt wel halen. Hij voetbalt altijd op dezelfde manier en raakt niet zomaar in de war van een paar wedstrijden", vertelt de FOX Sports-commentator in het voetbalpraatprogramma FC Rijnmond. "Dat rendement gaat echt wel komen. Ik denk dat Linssen nu wel de beste optie is in de spits bij Feyenoord."

Feyenoord-watcher Dennis van Eersel ziet ook dat Linssen nu de voorkeur krijgt. "Nicolai Jørgensen is fit genoeg om eventueel weer te starten, het is nu een bewuste keuze voor Linssen. Als zijn rendement omhoog gaat, gaat Feyenoord het veel makkelijker krijgen. Het is natuurlijk geen echte spits, dat gaat hij ook niet over een maand opeens zijn. Het is een vak."

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties