Kökcü moet zich terugknokken: ''Vandaag is zijn kans''

Kökcü moet zich terugknokken: ''Vandaag is zijn kans''

Orkun Kökcü krijgt tegen Dinamo Zagreb weer de kans in de basis. De talentvolle middenvelder verloor zijn basisplaats eerder aan João Teixeira en moet volgens RTV Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop daarom nu laten zien wat hij in huis heeft.

"Je hebt het vaker met jonge jongens", begint Bischop over de vormdip van Kökcü in gesprek met FOX Sports. "Nu gaan we ook zien hoe zo'n jongen eruit komt als hij met tegenslag om moet gaan en zich terug moet knokken in het elftal. Vandaag is zijn kans."

Bischop vervolgt: "Aan de andere kant moet je ook eerlijk zijn: hij heeft gewoon niet geleverd in de voorbereiding. Teixeira is erbij gekomen, die heeft wel een betere indruk achtergelaten. Hij is nog jong, maar je ziet wel hoe snel het kan gaan. Afgelopen zomer werden clubs als Arsenal en Barcelona genoemd, nu was hij tot vandaag bankzitter bij Feyenoord."

Lees meer over
arsenal João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties