Advocaat: ''Morgenavond zullen we zien of dat klopt''

Advocaat: ''Morgenavond zullen we zien of dat klopt''

Feyenoord speelt morgen tegen Dinamo Zagreb. Tijdens de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League zijn ongeveer 10.000 supporters welkom en daar begrijpt Dick Advocaat weinig van.

"Ik vind het een gekke constructie van de UEFA in Europa'', vertelt Advocaat in gesprek met RTV Rijnmond. ''Dat er hier wel publiek aanwezig mag zijn, en bij ons niet. Ik heb liever publiek, maar dan aan twee kanten. Voor ons is deze situatie heel negatief, maar dat zal nog wel even duren."

Advocaat weet wat Feyenoord morgen te wachten staat. "Ik ben goed geïnformeerd door Zeljko Petrovic, die hier jaren geleden speelde. Na de loting zei iedereen al dat dit in potentie de beste ploeg is. Morgenavond zullen we zien of dat klopt. Het wordt een moeilijke pot, we weten wat we kunnen verwachten. Ik vind het als trainer interessant om te zien hoe ver wij zijn."

Feyenoord moet het doen zonder Leroy Fer. De middenvelder heeft afgelopen weekend een hamstringblessure opgelopen en is daardoor niet inzetbaar. Geertruida gaat hem mogelijk vervangen, maar Advocaat wil zijn opstelling nog niet prijsgeven. "Leroy is een hele bepalende speler voor het elftal. Een groot gemis, het gaat vrij lang duren voor hij er weer bij is. Naast Geertruida hebben we nog wat opties..."

Lees meer over
Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties