Berghuis: ''Ik heb al vier jaar de ambitie om te overwinteren''

Berghuis: ''Ik heb al vier jaar de ambitie om te overwinteren''

Steven Berghuis kan niet wachten om morgen te starten in de groepsfase van de Europa League. De aanvaller beseft dat Dinamo Zagreb misschien wel de moeilijkste tegenstander gaat worden. "Dit kan best eens de zwaarste wedstrijd in de poule zijn."

"De jongens van Atalanta Bergamo hebben mij gewaarschuwd voor deze ploeg'', vervolgt de aanvoerder in gesprek met RTV Rijnmond. ''Die verloren hier met 4-0. Maar wij zijn ready." Berghuis heeft een duidelijk doel voor ogen. "Ik heb al vier jaar de ambitie om te overwinteren.''

"Dit is het podium waarop je jezelf wilt laten zien als voetballer. Als speler kan je dan excelleren, maar het maakt mij niet uit wie dat doet. Twee jaar geleden onze campagne in de Champions League, toen heb ik mij goed laten zien. Dus het is niet nieuw."

In het Maksimir Stadion zitten ongeveer 10.000 supporters, die redelijk fanatiek kunnen zijn. "Ik zie dat niet als nadeel, ik ben juist heel benieuwd. Tegen Bosnië met Oranje had ik weer even het gevoel van 'wow'. Ik kijk er naar uit."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties