''Een deel van de Kroatische fans kan het stadion binnen''

''Een deel van de Kroatische fans kan het stadion binnen''

Voor Feyenoord begint het Europese avontuur morgen met een uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Feyenoord-watcher Sinclair Bischop is in Zagreb om namens RTV Rijnmond verslag te doen en blikt alvast vooruit op de wedstrijd van de Rotterdammrs.

Supporters van Feyenoord zijn niet welkom morgen. Er zullen in het Maksimirstadion ongeveer 9000 thuissupporters toegelaten worden. "Dat gebeurt niet bij alle Europese wedstrijden, maar elk land kan bepalen of er fans aanwezig mogen zijn. Een deel van de Kroatische fans kan het stadion binnen."

Coronamaatregelen in Zagreb vallen mee. "Iedereen draagt een mondkapje in openbare gelegenheden. Maar over het algemeen zijn de bars en restaurants gewoon open." Feyenoord is vanmiddag gearriveerd en traint vanavond in het stadion. Ook komt tijdens de persconferentie Dick Advocaat aan het woord.

Feyenoord werkt naar het duel toe met 21 spelers. Jordy Wehrmann is mee en is de vervanger van Wouter Burger, die de rest van het seizoen uitkomt voor Sparta. De Rotterdammers kunnen niet beschikken over Róbert Bozenik. De spits moet deze week een operatie ondergaan nadat hij met een voetblessure terugkeerde van interlands met Slowakije.

Lees meer over
Jordy Wehrmann Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties