''Na de penalty was Feyenoord het kwijt''

zondag 18 oktober 2020 15:27 23.720 keer bekeken 124 reacties Pro Shots

Een matig Feyenoord heeft zondagmiddag twee punten verspeeld tegen Sparta. Aan het einde van een moeizame eerste helft kwam de ploeg van Dick Advocaat toch op voorsprong door Ridgeciano Haps, maar na een penalty van Sparta in de tweede helft was de thuisclub alle grip op de wedstrijd kwijt.

"Raar om zo in elkaar te storten na een totaal onverwachte gelijkmaker", zegt Emile Schelvis in zijn nabeschouwing namens RTV Rijnmond. "Opeens was iedereen verrast dat die overtreding er toch binnen was. Hij werd op de stip gelegd en daarna was Feyenoord het kwijt. Een kopballetje van Spajic en een schietkans van Teixeira, maar het was heel moeilijk. Als ze er in de eerste helft drie hadden gemaakt was het normaal geweest."

In de absolute slotfase was er nog een uitbraak van Sparta, waar Justin Bijlow goed op anticipeerde en zo de 1-2 voorkwam. "Ik vind het knap. Zoveel heeft hij niet te doen gehad deze wedstrijd en dan staat hij er toch. Dat is voor Feyenoord uiteindelijk nog een prettige bijkomstigheid, want deze wedstrijd hadden ze ook gewoon kunnen verliezen. Het was weer een slechte thuiswedstrijd."

Gerelateerd nieuws
124 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 1437 mensen actief, waarvan 364 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved