Advocaat: ''Ik kan eigenlijk wel leven met een 1-1''

zondag 18 oktober 2020 14:45 35.030 keer bekeken 292 reacties Pro Shots

Voor de tweede keer dit seizoen heeft Feyenoord in eigen huis puntverlies opgelopen. De ploeg van Dick Advocaat beet zich zondagmiddag stuk op stadgenoot Sparta. De trainer reageert verrassend mild voor de camera van FOX Sports.

"Uiteindelijk kom je nog goed weg met een uitstekende redding van de keeper", concludeert Advocaat. "Ik kan eigenlijk wel leven met 1-1. Het was voor ons een rommelige wedstrijd tegen een tegenstander die zich vanaf het begin uitstekend in ons vastbeet. We leden veel balverlies en speelden heel weinig op het goede moment. Daar profiteerde Sparta op het einde nog van", doelt Advocaat op een uitbraak waarbij Bijlow een late 1-2 wist te voorkomen.

"We hebben nog steeds niet verloren", gaat Advocaat verder. "Ze moeten ook niet denken dat wij iedere wedstrijd gaan winnen. Je hoopt toch progressie te maken. Tegen ADO was het aardig, Willem II was aardig op de training ging het aardig. Dan denk je dat je dat door kan zetten en zie je dat het er in de wedstrijd toch niet uitkomt. Het was te onrustig, beleving was er alleen bij Sparta. Dat deden zij goed."

Wanneer Bryan Linssen ter sprake komt, wil de trainer hem er niet individueel uitpikken. "Het lag niet alleen aan Linssen. Die stond in z'n eentje tussen drie man in en kreeg te weinig ondersteuning. Daar kan je niet alleen hem op aankijken. Het hele elftal stond niet, op een paar uitzonderingen na. Voorin zeker niet."

Gerelateerd nieuws
292 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 168 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 2373 mensen actief, waarvan 696 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved