''Het wordt even spannend wat de uitslag gaat worden''

''Het wordt even spannend wat de uitslag gaat worden''

Het is nog altijd onzeker of de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam van aanstaande zondag wel kan doorgaan. Bij de tegenstander zijn deze week namelijk drie mensen van de club besmet geraakt met het coronavirus en vandaag moet uitwijzen of dat er niet meer zijn geworden.

Sparta-verdediger Bart Vriends: "Ik maak me nu nog geen zorgen, maar het voelt voor het eerst wel dat het tot de mogelijkheden hoort", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ook als je al die berichtgeving daarover leest. Het is een reëel scenario dat er nog eens vier of vijf gasten positief testen en een aantal anderen in quarantaine moet, maar vooralsnog ga ik er niet vanuit.''

De spelers die afgelopen maandag positief zijn trainen al even niet meer mee. "Ze zijn buiten de groep gebleven, maar het is mogelijk dat er nog meer besmettingen zijn gevallen. Tussen de test en de uitslag zit meestal een dag en we trainden wel met elkaar. Het kan altijd zijn dat er nog wat besmettingen daardoor zijn gevallen. Het wordt even spannend wat de uitslag gaat worden."

[readmore=55366]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties