Senesi maker 'Doelpunt van de Maand' september

Senesi maker 'Doelpunt van de Maand' september

De spectaculaire omhaal van Marcos Senesi is verkozen tot het mooiste Feyenoord-doelpunt in de maand september. Hij ontving de meeste stemmen bij de verkiezing op het Instagram-kanaal van Feyenoord.

Er waren in totaal acht doelpunten uit alle competities genomineerd waaruit volgers van het Instagram-kanaal konden kiezen. Niet alleen de goals van het eerste elftal kunnen worden genomineerd, ook treffers uit wedstrijden van Jong Feyenoord en elftallen van Feyenoord Academy maken hierop kans. Het doelpunt van Senesi tegen ADO Den Haag, dat al snel de hele wereld over ging, was voor Feyenoord-supporters een duidelijke winnaar. Met maar liefst 95% van de stemmen in de finale liet de Argentijn onder anderen Steven Berghuis, Lutsharel Geertruida en Aymen Sliti ver achter zich.

Senesi is ontzettend blij met zijn ‘Goal of the Month’-award en maakt van de gelegenheid gebruik om voor de eerste keer een interview in het Engels te geven. ''Het was een geweldig doelpunt voor mezelf en ik ben er erg blij mee. Ik denk dat dit het mooiste doelpunt in mijn carrière is, dus daar ben ik voor nu heel tevreden mee. Ik heb veel lieve reacties van vrienden, familie en supporters ontvangen. Ik voel de waardering en dat is heel fijn.''

Lees meer over
Steven Berghuis ADO Den haag Lutsharel Geertruida Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties