''Laten we de podcastprijs met z’n allen naar Rotterdam-Zuid halen''

woensdag 14 oktober 2020 17:07 35.070 keer bekeken 64 reacties Pro Shots

‘Laten we de podcastprijs met z’n allen naar Rotterdam-Zuid halen.’ Zo luidde de oproep van Patrick Paauwe en Cor Pot om op Kein Geloel te stemmen voor de Dutch Podcast Awards van BNR Nieuwsradio. De Feyenoordpodcast is voor het tweede jaar op rij genomineerd en roept alle Feyenoorders op om te stemmen.

“We hebben concurrentie van twee wielerpodcasts, waaronder de winnaar van vorig jaar”, vertelt Freek, een van de vier stemmen van Kein Geloel, aan FR12. “Verder is de clubpodcast van NAC genomineerd en de ‘Cor Potcast’ van Bart Vriends van Sparta en Thomas Verhaar en Maarten de Fockert van Excelsior. Maar we gaan als Feyenoord toch niet verliezen van Sparta, Excelsior of NAC?”

De laatstgenoemde podcast draagt de naam van de assistent-trainer van Feyenoord, maar toch riep ook hij op om op Kein Geloel te stemmen. “Ondanks dat er een podcast naar hem vernoemd is, vindt Cor Pot dat de prijs naar Rotterdam-Zuid moet. Als hij het al zegt… Ook Patrick Paauwe steunt ons. Dat is tof.”

Ook vorig seizoen werd Kein Geloel genomineerd voor de prijs. De podcast van Freek, Johan, Wesley en Rob haalde toen net de meeste stemmen binnen, maar eindigde als tweede door de keuze van de jury. “We willen nu zoveel stemmen binnenhalen dat de jury er niks meer over te zeggen heeft. We moeten aan die jury laten zien dat we wel gewoon de grootste club van Nederland zijn, zodat ze niet meer om ons heen kunnen.”

Stemmen voor de Dutch Podcast Awards kan nog tot en met 16 oktober (aanstaande vrijdag) via deze link, onder de categorie 'Sport'. Vergeet niet je stem per mail te bevestigen. 

Gerelateerd nieuws
64 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 1045 mensen actief, waarvan 309 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved