''Ik denk niet dat dat het verschil gaat maken''

''Ik denk niet dat dat het verschil gaat maken''

Michel Breuer is tegenwoordig trainer van Sparta onder 18 en heeft gisteren met 2-1 verloren van de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Zondag staat de derby tussen de eerste elftallen van Feyenoord en Sparta op het programma in een lege Kuip. "Een volle Kuip helpt Feyenoord natuurlijk wel, maar als bezoekende club is het ook heel mooi om in De Kuip te spelen."

Maar het stadion zal dus zo goed als uitgestorven zijn. "Misschien zal er iets van voordeel zijn. Ik denk niet dat dat het verschil gaat maken, dat Sparta opeens gemakkelijk gaat winnen of Feyenoord het opeens heel moeilijk krijgt. Ik denk dat het wel een beetje invloed heeft, maar dat moeten we niet te groot maken", aldus Breuer voor de camera van RTV Rijnmond.

"Feyenoord is een ploeg die altijd bovenin meedoet, die hebben altijd hele goede spelers, veel kwaliteit. Ook al zou je in een klein stadion spelen: daar heb je het altijd moeilijk tegen en dat zal zondag niet anders zijn. Het is te hopen dat Sparta toch een resultaat kan pakken."

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties