Feyenoord - Sparta onzeker: ''Ik hou mijn hart vast''

Feyenoord - Sparta onzeker: ''Ik hou mijn hart vast''

Vanwege het interlandweekend en de daarbij behorende vrije dagen voor een aantal spelers heeft Sparta Rotterdam gisteren een extra testronde ingepland voor spelers en stafleden. Uit deze testronde is gebleken dat drie werknemers positief hebben getest op het coronavirus.

Sparta Rotterdam heeft hierbij direct gehandeld en de werknemers volgen de richtlijnen die daarbij horen zoals thuisisolatie. Vanwege de privacy maakt Sparta geen namen bekend. Voordat de komende speelronde start is er een nieuwe testronde waarbij alle spelers en stafleden wederom getest zullen worden. Aanstaande zondag staat de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in De Kuip op het programma.

Update 16:37 | Derby onzeker
''Of we zondag kunnen voetballen? Dat bepaalt de GGD. Ik hou mijn hart vast voor vrijdag, wanneer onze medewerkers opnieuw getest worden”, vertelt technisch directeur Henk van Stee in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''We moeten er rekening mee houden dat het niet bij deze drie medewerkers blijft.''

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties