Stelling: Bozeník moet de kans krijgen in de spits

Stelling: Bozeník moet de kans krijgen in de spits

Omdat Nicolai Jørgensen nog altijd kampt met een blessure, blijven de opties voor trainer Dick Advocaat in de spits beperkt. Tegen ADO Den Haag nam Bozeník de basisplaats van zijn Deense collega over, maar wist hij niet te overtuigen. Een week later, tegen Willem II, zat Bozeník alweer op de bank. Linksbuiten Bryan Linssen stond toen in de punt van de aanval.

Met Linssen in de spits speelde Feyenoord vooralsnog de beste wedstrijd van het seizoen. Toch is de vraag of Robert Bozeník niet meer kansen moet krijgen. Het huren van Bayern München-talent Joshua Zirkzee zag de clubleiding van Feyenoord niet zitten, omdat er vorig seizoen nog 4,6 miljoen is geïnvesteerd in de pas twintigjarige Bozeník. Advocaat zelf lijkt echter niet enthousiast over de Slowaak, zo kwam in de media diverse keren naar voren.

[poll=402]

Meeste FR12-bezoekers tevreden met Feyenoordselectie
In de stelling van vorige week vroegen we of jullie na het sluiten van de transfermarkt tevreden waren met de selectie van Feyenoord. 81% zei van wel, waar in de reacties vaak aan toegevoegd werd dat technisch directeur Frank Arnesen het moest doen met een beperkt budget. 19% van de ruim 9000 stemmers was het oneens; de meest gehoorde kritiek was dat Feyenoord gehoor had moeten geven aan Advocaats wens om een extra spits binnen te halen.

Lees meer over
Willem II ADO Den haag Dick Advocaat Bryan Linssen Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties