Burger: ''Met Advocaat gezeten over mijn speelminuten''

maandag 12 oktober 2020 16:41 40.390 keer bekeken 141 reacties Pro Shots

Wouter Burger speelt dit seizoen op huurbasis voor Sparta. Enkele dagen voor het sluiten van de transfermarkt werd zijn transfer bekend gemaakt. Op het YouTube-kanaal van de club geeft Burger aan dat het vooral een keuze voor meer speeltijd is geweest.

"Ik heb het een week of twee geleden met Dick Advocaat gezeten over mijn speelminuten", vertelt Burger. "Hij gaf aan dat dat toch lastig werd en dat er niet veel minuten aan zaten te komen. Toen heb ik aangegeven dat ik graag verhuurd wilde worden. De club wilde ook dat ik me goed zou ontwikkelen en dus ben ik met mijn zaakwaarnemer gaan kijken naar clubs die geïnteresseerd waren."

Zo kwam Burger al snel uit bij Sparta. "Henk (Van Stee, technisch directeur van Sparta, red.) gaf gelijk aan dat hij heel positief was. Hij zei: 'we nemen niet zo snel iemand van Feyenoord, maar toen ik jouw naam hoorde was ik gelijk enthousiast'. Toen heb ik een gesprek gehad met Henk Fraser en mijn zaakwaarnemer en kwamen we er vrij snel uit."

Burger zou zijn debuut voor Sparta zondag kunnen maken in De Kuip tegen Feyenoord. "Daar ben ik nog niet echt mee bezig geweest, maar ik wil altijd winnen en ook van Feyenoord. Leuk dat ik gelijk mijn oude teamgenoten weer zie. Ik heb hartstikke veel zin om die wedstrijd te spelen." 

Gerelateerd nieuws
141 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 50 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74148 leden - Op dit moment zijn 809 mensen actief, waarvan 225 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved