Omhaal Shaqueel van Persie bereikt ook buitenlandse media

Omhaal Shaqueel van Persie bereikt ook buitenlandse media

Feyenoord Onder 15 zette dit weekend een monsterscore neer bij Ajax. De ploeg won er met 3-8, waarbij onder meer Shaqueel van Persie, de zoon van Robin, een fantastische goal scoorde. Dat doelpunt ging ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbij.

Met een omhaal na een voorzet van Aymet Sliti (die zelf ook een prachtig doelpunt maakte) schoot Van Persie zaterdagmiddag de 2-4 binnen. Zijn goal - in combinatie met zijn achternaam - wekte de interesse van verschillende buitenlandse media. "Zo vader, zo zoon", schrijft zowel het Belgische Sportwereld als het Spaanse ESPN Fútbol Club, terwijl FOX Sports Argentina de doelpuntenmaker 'veelbelovend' noemt.

De 13-jarige Shaqueel van Persie speelt sinds 2017 in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij kwam destijds met zijn vader mee naar Nederland, nadat hij daarvoor in de jeugd van respectievelijk Manchester City en Fenerbahçe had gespeeld.

Lees meer over
Robin van Persie ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties