Omhaal Shaqueel van Persie bereikt ook buitenlandse media

maandag 12 oktober 2020 12:43 65.020 keer bekeken 135 reacties Pro Shots

Feyenoord Onder 15 zette dit weekend een monsterscore neer bij Ajax. De ploeg won er met 3-8, waarbij onder meer Shaqueel van Persie, de zoon van Robin, een fantastische goal scoorde. Dat doelpunt ging ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbij. 

Met een omhaal na een voorzet van Aymet Sliti (die zelf ook een prachtig doelpunt maakte) schoot Van Persie zaterdagmiddag de 2-4 binnen. Zijn goal - in combinatie met zijn achternaam - wekte de interesse van verschillende buitenlandse media. "Zo vader, zo zoon", schrijft zowel het Belgische Sportwereld als het Spaanse ESPN Fútbol Club, terwijl FOX Sports Argentina de doelpuntenmaker 'veelbelovend' noemt.

De 13-jarige Shaqueel van Persie speelt sinds 2017 in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij kwam destijds met zijn vader mee naar Nederland, nadat hij daarvoor in de jeugd van respectievelijk Manchester City en Fenerbahçe had gespeeld. 

Gerelateerd nieuws
135 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75484 leden - Op dit moment zijn 2407 mensen actief, waarvan 519 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved