''Toen Berghuis erin kwam werd het vuurtje opgestookt''

maandag 12 oktober 2020 02:33 39.810 keer bekeken 133 reacties Pro Shots

Sinds het vertrek van Ronald Koeman als bondscoach bij Oranje presteert die ploeg ondermaats. De afgelopen twee interlands (tegen Mexico en Bosnië-Herzegovina) was Steven Berghuis, zelfs zonder Feyenoordbril op, een lichtpunt in het ploeterende elftal van de huidige bondscoach Frank de Boer. Ook columnist Valentijn Driessen viel de meerwaarde van Berghuis op en bondscoach De Boer kreeg een veeg uit de pan. 

"Tegen Mexico sorteerde hij voor op Bosnië en Herzegovina door enkele basisspelers rust te gunnen. Dit bleek niet te helpen, zoals hij ten onrechte de bevinding tegen de Mexicanen naast zich neerlegde door Steven Berghuis als man in vorm op de rechterflank niet te belonen met een basisplaats in Zenica", aldus Driessen in zijn column in De Telegraaf.

"Toen Berghuis erin kwam werd het vuurtje opgestookt en kreeg Oranje kansen. Maar nee, De Boer had tijdens zijn eerste werkdagen in het trainerskamertje in Zeist een strategie uitgedacht om de Bosnische ploeg te verslaan en hield daar krampachtig aan vast. Ten onrechte en te lang."

Gerelateerd nieuws
133 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74148 leden - Op dit moment zijn 769 mensen actief, waarvan 214 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved