Berghuis: ''Topclubs kijken toch hoe je topwedstrijden speelt''

Berghuis: ''Topclubs kijken toch hoe je topwedstrijden speelt''

Het was, niet voor het eerst, afwachten of Steven Berghuis bij Feyenoord zou blijven, maar de vleugelflitser speelt minstens tot aan de winterstop voor de stadionclub. Al is een vertrek in die periode ook niet zo vanzelfsprekend. "Ik heb voor mezelf een soort lijst gemaakt met tien, vijftien clubs, waarover ik zou willen nadenken. Maar interesse bleef lang uit."

"Tot de laatste dagen, maar ook toen werd die nooit echt concreet. Dus heb ik niet hoeven nadenken over een vertrek bij Feyenoord”, aldus Berghuis in De Telegraaf. Een succesvol EK voor Berghuis kan natuurlijk wel de interesse van de juiste clubs wekken. "Zo dacht ik er afgelopen seizoen ook over, maar helaas werd het EK vanwege corona uitgesteld.

''Het is duidelijk dat het EK belangrijk kan zijn. Topclubs kijken toch hoe je topwedstrijden speelt. Bij Feyenoord heb ik nog niet een keer Europees overwinterd. Ik denk dat het wel een rol speelt in hoe je er in Europa op staat", zo vervolgt Berghuis. "Ik heb nog wel de ambitie om de stap te maken, want ik wil het maximale uit mijn carrière halen.”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties