Berghuis: ''Topclubs kijken toch hoe je topwedstrijden speelt''

zaterdag 10 oktober 2020 00:30 62.255 keer bekeken 212 reacties Pro Shots

Het was, niet voor het eerst, afwachten of Steven Berghuis bij Feyenoord zou blijven, maar de vleugelflitser speelt minstens tot aan de winterstop voor de stadionclub. Al is een vertrek in die periode ook niet zo vanzelfsprekend. "Ik heb voor mezelf een soort lijst gemaakt met tien, vijftien clubs, waarover ik zou willen nadenken. Maar interesse bleef lang uit."

"Tot de laatste dagen, maar ook toen werd die nooit echt concreet. Dus heb ik niet hoeven nadenken over een vertrek bij Feyenoord”, aldus Berghuis in De Telegraaf. Een succesvol EK voor Berghuis kan natuurlijk wel de interesse van de juiste clubs wekken. "Zo dacht ik er afgelopen seizoen ook over, maar helaas werd het EK vanwege corona uitgesteld.

''Het is duidelijk dat het EK belangrijk kan zijn. Topclubs kijken toch hoe je topwedstrijden speelt. Bij Feyenoord heb ik nog niet een keer Europees overwinterd. Ik denk dat het wel een rol speelt in hoe je er in Europa op staat", zo vervolgt Berghuis. "Ik heb nog wel de ambitie om de stap te maken, want ik wil het maximale uit mijn carrière halen.”

Gerelateerd nieuws
212 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 56 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 4743 mensen actief, waarvan 1102 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved