''Blessuregevoeligheid van Bijlow wel een aandachtspunt''

''Blessuregevoeligheid van Bijlow wel een aandachtspunt''

Keeperstrainer Frans Hoek ziet dat de keepersproblemen bij Oranje toenemen: Jasper Cillessen (Valencia) is niet onomstreden, Tim Krul (Norwich) speelt op het, weliswaar loodzware, tweede niveau in Engeland en Marco Bizot (AZ) is al geruime tijd uit vorm. In de media wordt de naam van Justin Bijlow steeds vaker genoemd als keeper van Oranje. Bondscoach Frank de Boer en de keeperstrainer van Oranje, Patrick Lodewijks, hebben de doelman echter nog niet uitgenodigd voor Oranje.

"Maar ik begrijp de keuze van De Boer en Lodewijks ook wel om hem er nog niet bij te halen", aldus Hoek in De Telegraaf. "Frank zei terecht dat Bijlow in ontwikkeling is en dat dit met ups en downs gepaard gaat. Ik ben het ermee eens dat zulke jongens, want dat geldt ook voor Joël Drommel van FC Twente en Maarten Paes van FC Utrecht, zich eerst over een langere periode moeten laten zien. Bovendien vind ik de blessuregevoeligheid van Bijlow wel een aandachtspunt, want hij heeft zich nu weer afgemeld bij Jong Oranje.”

Hoek ziet echter wel toekomst in onder anderen Bijlow. "Het kan goed zijn om ze eens aan het grote werk te laten ruiken. Die ervaring kan ze later van pas komen. En Oranje ook, want het zou fijn zijn als er tegen die tijd wat minder discussie is over de keeperspositie dan op dit moment."

Lees meer over
Justin Bijlow FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties