''Blessuregevoeligheid van Bijlow wel een aandachtspunt''

donderdag 8 oktober 2020 22:56 42.515 keer bekeken 79 reacties Pro Shots

Keeperstrainer Frans Hoek ziet dat de keepersproblemen bij Oranje toenemen: Jasper Cillessen (Valencia) is niet onomstreden, Tim Krul (Norwich) speelt op het, weliswaar loodzware, tweede niveau in Engeland en Marco Bizot (AZ) is al geruime tijd uit vorm. In de media wordt de naam van Justin Bijlow steeds vaker genoemd als keeper van Oranje. Bondscoach Frank de Boer en de keeperstrainer van Oranje, Patrick Lodewijks, hebben de doelman echter nog niet uitgenodigd voor Oranje.

"Maar ik begrijp de keuze van De Boer en Lodewijks ook wel om hem er nog niet bij te halen", aldus Hoek in De Telegraaf. "Frank zei terecht dat Bijlow in ontwikkeling is en dat dit met ups en downs gepaard gaat. Ik ben het ermee eens dat zulke jongens, want dat geldt ook voor Joël Drommel van FC Twente en Maarten Paes van FC Utrecht, zich eerst over een langere periode moeten laten zien. Bovendien vind ik de blessuregevoeligheid van Bijlow wel een aandachtspunt, want hij heeft zich nu weer afgemeld bij Jong Oranje.”

Hoek ziet echter wel toekomst in onder anderen Bijlow. "Het kan goed zijn om ze eens aan het grote werk te laten ruiken. Die ervaring kan ze later van pas komen. En Oranje ook, want het zou fijn zijn als er tegen die tijd wat minder discussie is over de keeperspositie dan op dit moment."

Gerelateerd nieuws
79 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74449 leden - Op dit moment zijn 870 mensen actief, waarvan 302 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved