Spajic na debuut: ''Ik probeer niet te veel te praten''

Spajic na debuut: ''Ik probeer niet te veel te praten''

Uros Spajic maakte afgelopen weekend zijn debuut voor Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Willem II. Na het met 4-1 gewonnen duel werd er lovend gesproken over de Servische verdediger. Hoewel hij nauwelijks had getraind met zijn nieuwe ploeggenoten, maakte hij een goede indruk in Tilburg. ''Het is altijd leuk als mensen positief over je zijn. Zeker bij je eerste wedstrijd,'' zegt Spajic tegenover Rijnmond.

Spajic vindt het echter belangrijker om het gehele elftal te prijzen. ''Wij stonden er zondag als team,'' vervolgt de ervaren verdediger. ''Positieve geluiden zijn fijn, maar uiteindelijk laat ik het oordeel wat mensen over mij hebben aan de mensen zelf,'' zegt Spajic in gesprek met de regionale omroep, die met hem sprak via een videogesprek.

De Serviër kreeg voor zijn debuut al een stempel wat betreft het type verdediger hij zou zijn. Vooral de term 'sloper' viel regelmatig, tot ongenoegen van Feyenoord-trainer Dick Advocaat. ''Ik vind dat wel mooi om te horen, want zo speel ik ook graag. Maar ik moet nog voldoende verbeteren. Ik probeer niet te veel te praten en wil mijn spel voor zichzelf laten spreken.''

Lees meer over
Willem II Dick Advocaat Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties