Arnesen: ''Er gaat niets meer gebeuren bij Feyenoord''

dinsdag 6 oktober 2020 12:19 96.645 keer bekeken 1.064 reacties Pro Shots

De supporters van Feyenoord hoeven vandaag niet meer te rekenen op versterkingen. Dit meldt technisch directeur Frank Arnesen in gesprek met Voetbal International. De Deen is duidelijk: ''Er gaat niets meer gebeuren bij Feyenoord.'' De eventuele komst van Joshua Zirkzee is hiermee dan ook uitgesloten.

Dick Advocaat heeft afgelopen weekend uitgesproken Joshua Zirkzee graag op huurbasis te willen overnemen van Bayern München. De trainer zag in de talentvolle spits een ideale verterking voor de selectie. Feyenoord heeft gesproken met de Duitse club, maar is uiteindelijk niet tot een akkoord gekomen.

Feyenoord is hiermee dan ook klaar op de transfermarkt. De Rotterdammers hebben zich deze transferperiode versterkt met Uroš Spajić, Mark Diemers, João Carlos Vilaça Teixeira, Francesco Antonucci, Christian Joe Conteh en Brylan Linssen. Ook begint het er steeds meer op te lijken dat Steven Berghuis bij Feyenoord blijft. Het kamp Marcos Senesi heeft eerder al aangegeven dat een transfer is uitgesloten.

Gerelateerd nieuws
1064 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 360 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74370 leden - Op dit moment zijn 765 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved