''Dit is niet het systeem waarin Feyenoord standaard gaat spelen''

maandag 5 oktober 2020 16:14 52.075 keer bekeken 91 reacties Pro Shots

Feyenoord kwam tegen Willem II anders voor de dag dan in de drie voorgaande wedstrijden. Dat begon al met de opstelling, die door trainer Dick Advocaat flink werd omgegooid in Tilburg. In de FC Rijnmond Podcast wordt de vraag gesteld in hoeverre dit de nieuwe formatie van Feyenoord zal gaan worden.

"Waarschijnlijk zal Feyenoord de komende tijd zo gaan spelen", voorspelt Sinclair Bischop. "Het grappige is dat dit elftal per toeval ontstaat, door coronagevallen en blessures." Ruud van Os voegt daaraan toe: "Er zit zoveel toeval in het voetbal. Nu pakt het goed uit en pakken ze hierop door. De logische vervanger van Jørgensen was Bozeník, nu kan hij er opeens helemaal niks meer van en is er een elftal zonder hem geformeerd. Dat is dikke pech voor hem, zo gaat dat."

Dennis van Eersel wil Bozeník nog niet zo snel afschrijven. "Natuurlijk gaat hij z'n minuten nog wel maken. Deed Linssen het nou zo geweldig? Er zijn ook nu voldoende kritiekpunten. Dit is niet het systeem waarin ik Feyenoord standaard zie spelen. Het kwam ook door de nodige afwezigen. Als Feyenoord straks helemaal compleet is, staat er echt een ander Feyenoord dan je tot nu toe gezien hebt."

Bovendien vraagt Van Eersel zich af of er überhaupt wel sprake kan zijn van een vaste basiself. "Over drie weken zijn er weer twee anderen met corona die niet inzetbaar zijn. Dan moet je de ploeg weer omgooien. Dat gaat ook een terugkerend verhaal worden dit seizoen. Voor zover je normaal überhaupt al van een vaste basiself kan spreken, zal dat er dit jaar helemaal niet zijn."

Gerelateerd nieuws
91 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74449 leden - Op dit moment zijn 586 mensen actief, waarvan 207 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved