Feyenoord had contact met Lens: ''Hij stond zelf te springen''

Feyenoord had contact met Lens: ''Hij stond zelf te springen''

Na een gesprek met Frank Arnesen bevestigt ook Martijn Krabbendam dat trainer Dick Advocaat het waarschijnlijk zal moeten doen met de selectie die er nu staat. Zoals al eerder vermeld kan Feyenoord er alleen iemand bij halen, wanneer er eerst iemand vertrekt. Dat betekent dat ook een transfer Jeremain Lens, die volgens Krabbendam stond te springen om naar Feyenoord te komen, er niet in zit.

"Er is contact geweest met Lens", bevestigt de clubwatcher op de website van Voetbal International. "Zelf stond hij ook te springen. Hij had zijn koffers bij wijze van spreken al gepakt. Maar hij is niet te betalen, er is geen geld. Het zou wel kunnen als Berghuis vertrekt, maar dan moet je als club de afweging maken: worden we er beter van als we de topscorer en de speler die al jaren de beste statistieken overlegt laten vertrekken. Ik denk dat Dick Advocaat diep in zijn hart ook het liefst alles bij het oude houdt."

Krabbendam gaat mee in het heersende optimisme na de overtuigende 1-4 overwinning op Willem II. "Als iedereen fit is, staat er een uitstekend elftal dat gewoon moeilijk te verslaan is. Een lastige uitwedstrijd in Tilburg winnen ze vrij eenvoudig. Er is best veel kwaliteit bijgekomen: Spajic, Teixeira die voor creativiteit kan zorgen, het scorend vermogen van Berghuis heb je nog. Het elftal valt aardig in elkaar, alleen ontbreekt het aan een echte spits."

Lees meer over
Willem II Steven Berghuis Dick Advocaat Frank Arnesen João Teixeira Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties