Borst: ''Maak over twee weken een uitzondering voor De Kuip''

Borst: ''Maak over twee weken een uitzondering voor De Kuip''

Feyenoord is qua resultaten, en sinds gisteren ook qua spel, voortvarend aan het nieuwe seizoen begonnen. Zoals het er nu naar uitziet zullen supporters dat voorlopig via de televisie mee gaan krijgen, al pleit columnist Hugo Borst voor een spoedige heropening van De Kuip. "Wat de lege voetbalstadions betreft heb ik wel een verzoek aan onze premier en minister Hugo de Jonge: maak over twee weken een uitzondering voor De Kuip."

"Casper van Eijck, clubarts van Feyenoord, is bezig data te verzamelen over hoe het nou precies zit met dat rotvirus in de buitenlucht. Tijdens de thuiswedstrijden tegen FC Twente en ADO Den Haag zijn de eerste schreden gezet. Om dat wetenschappelijk onderzoek voort te kunnen zetten zou Feyenoord - Sparta gedeeltelijk met publiek gespeeld moeten worden. Het is competitievervalsing, maar ach, dat voordeel gunnen we krasse knar Advocaat toch wel?"

Borst stipt in het Algemeen Dagblad ook aan dat andere evenementen in de buitenlucht nog wel bezocht mogen worden. "Tot ergernis van Dick Advocaat. De oudste eredivisietrainer aller tijden (73 jaar jong) blijft zich verbazen over het onrecht dat mensen wel met zijn allen in een pretpark mogen zijn, maar niet in een voetbaltempel. Hij stond daar niet alleen in."

Lees meer over
De Kuip Hugo Borst FC Groningen ADO Den haag Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties