Borst: ''Maak over twee weken een uitzondering voor De Kuip''

maandag 5 oktober 2020 05:00 62.580 keer bekeken 58 reacties Pro Shots

Feyenoord is qua resultaten, en sinds gisteren ook qua spel, voortvarend aan het nieuwe seizoen begonnen. Zoals het er nu naar uitziet zullen supporters dat voorlopig via de televisie mee gaan krijgen, al pleit columnist Hugo Borst voor een spoedige heropening van De Kuip. "Wat de lege voetbalstadions betreft heb ik wel een verzoek aan onze premier en minister Hugo de Jonge: maak over twee weken een uitzondering voor De Kuip."

"Casper van Eijck, clubarts van Feyenoord, is bezig data te verzamelen over hoe het nou precies zit met dat rotvirus in de buitenlucht. Tijdens de thuiswedstrijden tegen FC Twente en ADO Den Haag zijn de eerste schreden gezet. Om dat wetenschappelijk onderzoek voort te kunnen zetten zou Feyenoord - Sparta gedeeltelijk met publiek gespeeld moeten worden. Het is competitievervalsing, maar ach, dat voordeel gunnen we krasse knar Advocaat toch wel?"

Borst stipt in het Algemeen Dagblad ook aan dat andere evenementen in de buitenlucht nog wel bezocht mogen worden. "Tot ergernis van Dick Advocaat. De oudste eredivisietrainer aller tijden (73 jaar jong) blijft zich verbazen over het onrecht dat mensen wel met zijn allen in een pretpark mogen zijn, maar niet in een voetbaltempel. Hij stond daar niet alleen in." 

Gerelateerd nieuws
58 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 791 mensen actief, waarvan 241 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved