Uitgebreid terugblikken: ''Genoten van Feyenoord'' (video)

Uitgebreid terugblikken: ''Genoten van Feyenoord'' (video)

Hij deed zondag in een praktisch leeg stadion verslag van Feyenoord tegen Willem II, maar desondanks heeft Feyenoord-watcher Dennis van Eersel genoten in Tilburg. De verslaggever van Rijnmond was onder de indruk van het vertoonde spel van de Rotterdammers, die uiteindelijk met 4-1 wisten te winnen door goals van Steven Berghuis (2), Bryan Linssen en Ridgeciano Haps. ''Ik had dit voetballend vermogen van Feyenoord niet verwacht,'' zegt Van Eersel in gesprek met FR12.

''Van hoe Feyenoord speelde in de tweede helft heb ik het meest genoten,'' vervolgt de clubwatcher. ''Feyenoord gaf niks weg en had nog wel ruimer kunnen winnen met dit aanvalsspel. Willem II wist op een gegeven moment niet meer waar ze het zoeken moesten. Dat Feyenoord zo domineert in een uitwedstrijd en er ook nog rendement uit haalt, was mooi om te zien. Ik had dit op basis van de voorgaande drie wedstrijden totaal niet aan zien komen.''

Naast het vertoonde spel van de ploeg van Dick Advocaat ging Van Eersel ook in op de verrassende opstelling, de reserverol van Orkun Kökcü, de situatie rondom Nicolai Jørgensen, maar ook het debuut van Uros Spajic. ''Ik vind het knap wat Spajic heeft laten zien. Er stond echt iemand zelfverzekerd met twee poten op dat gras. Af en toe een bal rücksichtslos de tribune in jassen, dat bevalt me ook wel: een niet-Nederlandse verdediger. Hij heeft amper meegetraind en verdient een compliment.''

Bekijk bovenstaande video voor de uitgebreide analyse van Feyenoord-watcher Dennis van Eersel, die ook vertelt over zijn ervaringen van verslag doen in een leeg stadion en aangeeft wie zijn Man of the Match is.

Lees meer over
Willem II Steven Berghuis Ridgeciano Haps Dick Advocaat Bryan Linssen Dennis van Eersel Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties