Advocaat: ''Het ziet er voor de toekomst weer goed uit''

Advocaat: ''Het ziet er voor de toekomst weer goed uit''

Na een week waarin het veel over het humeur van Dick Advocaat ging, verscheen hij vandaag weer erg vrolijk voor de camera van FOX Sports. Zijn ploeg won met 1-4 van Willem II en de trainer heeft daarbij genoten van het spel.

"Het zag er goed uit. Iedereen wilde de bal hebben, we creëerden kansen en gaven weinig kansen weg. Het ziet er voor de toekomst weer goed uit", aldus Advocaat, die voor een wat andere opstelling dan de laatste weken koos. "We hadden in de voorbereiding en ook op de training weinig goede combinaties en weinig goals. In deze formatie kregen we mogelijkheden en kwamen we er wel doorheen. Dat heeft zich doorgezet in deze wedstrijd."

De aanpassing van Advocaat zorgde wel dat talent Orkun Kökcü genoegen moest nemen met een plek op de bank en een invalbeurt van tien minuten. "Hij weet hoe ik over hem denk. Het is een heel groot talent met veel kwaliteiten. Hij zit nu in een fase dat het wat minder gaat, daar kan je ook tegenaan lopen. Dan is het goed voor een trainer dat je spelers hebt die hem kunnen vervangen."

Lees meer over
Willem II Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties