Advocaat: ''Het ziet er voor de toekomst weer goed uit''

zondag 4 oktober 2020 16:44 32.150 keer bekeken 55 reacties Pro Shots

Na een week waarin het veel over het humeur van Dick Advocaat ging, verscheen hij vandaag weer erg vrolijk voor de camera van FOX Sports. Zijn ploeg won met 1-4 van Willem II en de trainer heeft daarbij genoten van het spel.

"Het zag er goed uit. Iedereen wilde de bal hebben, we creëerden kansen en gaven weinig kansen weg. Het ziet er voor de toekomst weer goed uit", aldus Advocaat, die voor een wat andere opstelling dan de laatste weken koos. "We hadden in de voorbereiding en ook op de training weinig goede combinaties en weinig goals. In deze formatie kregen we mogelijkheden en kwamen we er wel doorheen. Dat heeft zich doorgezet in deze wedstrijd."

De aanpassing van Advocaat zorgde wel dat talent Orkun Kökcü genoegen moest nemen met een plek op de bank en een invalbeurt van tien minuten. "Hij weet hoe ik over hem denk. Het is een heel groot talent met veel kwaliteiten. Hij zit nu in een fase dat het wat minder gaat, daar kan je ook tegenaan lopen. Dan is het goed voor een trainer dat je spelers hebt die hem kunnen vervangen."

Gerelateerd nieuws
55 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 23 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 160 mensen actief, waarvan 105 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved