Linssen blij met eerste goal: ''Het begin is gemaakt''

zondag 4 oktober 2020 16:22 37.345 keer bekeken 137 reacties Pro Shots

Bryan Linssen heeft zijn eerste Feyenoordgoal in het net liggen. Na de rust zette hij de club tegen Willem II op een 1-2 voorsprong. Dat hij er al meer had kunnen maken, beseft de aanvaller zelf ook. 

"Eindelijk", reageert Linssen na de wedstrijd tegenover FOX Sports. "Het hadden er al vier meer mogen zijn, maar het begin is gemaakt. Daar ben ik blij mee. Ik heb kansen gekregen, dat is ook een lekker gevoel. We hebben ook aardig gevoetbald, vooral in de tweede helft was het erg goed."

Linssen begon tegen Willem II niet als linksbuiten, maar in de spits. "Daar hebben we de hele week op getraind. Ik heb daar bij Vitesse ook gespeeld, toen in een tweespitsensysteem. Ik probeer diepte te zoeken en voor de goal te komen. De tweede helft heb ik veel kansen gehad, nu moet ik iets gelukkiger worden in de afronding."

De aanwinst denkt zelf te weten waar dat aan ligt. "Soms zijn er fases waarin je te veel gaat nadenken. Ik heb te lang niet gescoord, dan gaat het vaak mis. Bij deze goal kon ik niet nadenken, daar had ik geen tijd voor. Het was een moeilijke bal: hij hing nog in de lucht en de keeper kwam op me af. Die moet je dan goed inschatten. Het begin is gemaakt. Straks denk ik nergens meer bij na en gaan ze er makkelijker in."

Gerelateerd nieuws
137 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74779 leden - Op dit moment zijn 1244 mensen actief, waarvan 294 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved