Advocaat: ''Zirkzee zou voor ons een uitstekende speler zijn''

Advocaat: ''Zirkzee zou voor ons een uitstekende speler zijn''

Dat Dick Advocaat graag nog een spits aan zijn selectie zou willen toevoegen, is inmiddels geen geheim meer. Vandaag kreeg oud-Feyenoorder Joshua Zirkzee te horen dat hij van zijn werkgever Bayern München verhuurd mag worden. "Dat zou voor ons een uitstekende speler zijn", reageert Advocaat op dat nieuws tegenover FOX Sports. "Ik heb nog niks gehoord de afgelopen dagen, dus ik denk dat daar niks uitkomt."

Wie de spitspositie in Tilburg in gaat vullen, is nog de vraag. In de basiself van Advocaat staat geen speler die van nature spits is. Robert Bozeník begint op de bank. "We moeten een speler hebben die aan de bal meer kan brengen dan Robert. Dat is geen verwijt naar hem, hij is gehaald om op termijn erin te komen. In mijn ogen is het nog niet de basisspeler die Feyenoord nodig heeft. Dat kunnen ze mij dan wel verwijten, maar ik moet resultaten halen."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties