Advocaat: ''Ik ga niet stoppen, zeker niet''

zondag 4 oktober 2020 11:06 52.310 keer bekeken 181 reacties Pro Shots

Trainer Dick Advocaat was de afgelopen tijd uitgesproken over de situatie van Feyenoord. De coach wil zijn selectie graag versterken, maar kreeg meermaals van het bestuur te horen dat daar geen geld voor is. Advocaat maakte de afgelopen tijd een chagrijnige indruk in de media en aan tafel bij Veronica Inside werd zelfs al gespeculeerd dat hij ermee wilde gaan stoppen.

"Ik ga niet stoppen, zeker niet. Of ze moeten me eruit gooien", verzekerde Advocaat vrijdagmiddag in de radio-uitzending van Veronica Inside. "Chagrijnig? Dat is inherent aan hoe ik ben. Als iets tegenzit, ben ik ook een beetje een oude zeur. Ik werk gewoon met een groep die speelt naar hun mogelijkheden, maar je wil altijd meer. Als er dan een paar blessures komen die je niet adequaat op kunt lossen, word je chagrijnig en ga je gekke dingen zeggen."

"Het bestuur ziet wat ik wil, maar die mensen kunnen er ook niks aan doen omdat het geld er gewoon niet is. We hebben problemen met Conteh die we gehaald hebben en niet kan spelen. Hij is nu weer uitgevallen met dezelfde blessure. Het verhaal van Jørgensen is bekend. Als je in Europa mee wil doen en in de competitie iets wil betekenen, mag je toch verwachten dat je een goede spits hebt."

Advocaat verwijst naar Europa League-tegenstander CSKA Moskou, dat deze zomer voor twaalf miljoen euro Chidera Ejuke overnam van sc Heerenveen. "Daar zaten wij ook al een tijd achteraan, maar we kunnen niet meedoen. Hetzelfde geldt voor Veerman en die linkshalf van Ajax, Kudus. Daar hebben wij acht maanden geleden ook over gesproken, maar als je het geld niet hebt, heb je een probleem."

Gerelateerd nieuws
181 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 63 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 545 mensen actief, waarvan 178 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved