Advocaat: ''Ik ga niet stoppen, zeker niet''

Advocaat: ''Ik ga niet stoppen, zeker niet''

Trainer Dick Advocaat was de afgelopen tijd uitgesproken over de situatie van Feyenoord. De coach wil zijn selectie graag versterken, maar kreeg meermaals van het bestuur te horen dat daar geen geld voor is. Advocaat maakte de afgelopen tijd een chagrijnige indruk in de media en aan tafel bij Veronica Inside werd zelfs al gespeculeerd dat hij ermee wilde gaan stoppen.

"Ik ga niet stoppen, zeker niet. Of ze moeten me eruit gooien", verzekerde Advocaat vrijdagmiddag in de radio-uitzending van Veronica Inside. "Chagrijnig? Dat is inherent aan hoe ik ben. Als iets tegenzit, ben ik ook een beetje een oude zeur. Ik werk gewoon met een groep die speelt naar hun mogelijkheden, maar je wil altijd meer. Als er dan een paar blessures komen die je niet adequaat op kunt lossen, word je chagrijnig en ga je gekke dingen zeggen."

"Het bestuur ziet wat ik wil, maar die mensen kunnen er ook niks aan doen omdat het geld er gewoon niet is. We hebben problemen met Conteh die we gehaald hebben en niet kan spelen. Hij is nu weer uitgevallen met dezelfde blessure. Het verhaal van Jørgensen is bekend. Als je in Europa mee wil doen en in de competitie iets wil betekenen, mag je toch verwachten dat je een goede spits hebt."

Advocaat verwijst naar Europa League-tegenstander CSKA Moskou, dat deze zomer voor twaalf miljoen euro Chidera Ejuke overnam van sc Heerenveen. "Daar zaten wij ook al een tijd achteraan, maar we kunnen niet meedoen. Hetzelfde geldt voor Veerman en die linkshalf van Ajax, Kudus. Daar hebben wij acht maanden geleden ook over gesproken, maar als je het geld niet hebt, heb je een probleem."

Lees meer over
ajax sc Heerenveen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties