Zaakwaarnemer: ''Senesi gaat niet binnen twee dagen weg''

Zaakwaarnemer: ''Senesi gaat niet binnen twee dagen weg''

Marcos Senesi lijkt aankomend seizoen bij Feyenoord te blijven. De 23-jarige verdediger heeft diverse aanbiedingen ontvangen uit Rusland. De Argentijn wil zich het liefst verder ontwikkelen bij de Rotterdammers en hoopt volgend jaar een toptransfer te maken. Zaakwaarnemer Henk Timmer wil een transfer niet helemaal uitsluiten, maar verwacht het niet.

''Je heb alles al gelezen over het Napoli-verhaal, die hebben geïnformeerd. Marcos gaat daar nu niet meer heen verwacht ik'', vertelt Timmer in gesprek met FOX Sports. ''Hij gaat niet binnen twee dagen bij Feyenoord weg of er moeten zulke gekke bedragen geboden gaan worden. Die jongen is pas twaalf maanden in Nederland. We weten de historie. Hij heeft zich aardig ontwikkeld en doet het heel goed. Als hij nu weg gaat dan gaat het een probleem achterin worden bij Feyenoord.''

Timmer heeft diverse gesprekken gehad met Senesi. ''Ik heb geadviseerd om nog een jaar bij Feyenoord te blijven, dan wordt je nog beter en moet je de leider gaan worden van Feyenoord. Daarna pas een stap maken naar een club waar je ook echt een stap maakt en niet moet gaan kiezen voor veel geld in Rusland. Clubs uit Rusland hebben geïnformeerd, ja.''

''Ik zou het persoonlijk niet doen en hij ook niet. Senesi wil graag het Argentijnse elftal in en dat gaat op termijn ook gebeuren'', vervolgt de oud-voetballer. ''Dan is die ontwikkeling voor hem belangrijk. Hij is 23 en zit voor het eerst in een nieuwe omgeving. Ga nu eerst de leider worden en zorg dat je af en toe een keer een omhaal maakt. Daarna stond de telefoon op rood. Het is gewoon een fantastische gozer en een goede speler. Volgend jaar kan hij echt een mooie stap maken.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties