Vermoedelijke opstelling: Teixeira, Geertruida en Toornstra

zaterdag 3 oktober 2020 09:54 76.255 keer bekeken 248 reacties Pro Shots

Orkun Kökçü heeft last van zijn voet in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Willem II. De talentvolle middenvelder van Feyenoord zit wel bij de wedstrijdselectie, maar start vermoedelijk niet in de basis. Het Algemeen Dagblad verwacht daardoor dat João Carlos Teixeira gaat starten. Ook Jens Toornstra mag weer beginnen. Mark Diemers start op de bank.

De trainer kan niet beschikken over de volgende spelers: Sven van Beek, Luis Sinisterra, Christian Conteh, Eric Botteghin en Nicolai Jørgensen. De Feyenoorders kampen met een blessure en zitten daarom niet bij de wedstrijdselectie. Tyrell Malacia is op de weg terug, maar het is de vraag of hij al kan plaatsnemen op de bank.

Feyenoord-watcher Dennis van Eersel verwacht niet dat Teixeira al klaar is om te starten. ''Hij gaat niet in de basis beginnen. Dat kon je in de invalbeurt al zien, dat dat nog te vroeg is. Zijn benen stroomden vol. Door de verzuring gingen er nog wat dingen mis.'' Sinclair Bischop vult aan in gesprek met RTV Rijnmond: ''Ik verwacht dat Kökçü iets meer krediet heeft en niet na twee slechte wedstrijden eruit wordt gegooid.''

De analisten verwachten verder dat Diemers weer de voorkeur gaat krijgen boven Toornstra en kijken er niet raar van op wanneer Narsingh gaat starten ten koste van Bryan Linssen. De aanvaller heeft in het shirt van Feyenoord namelijk nog niet echt kunnen overtuigen.

Vermoedelijke opstelling volgens het AD
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Senesi, Haps; Fer, Teixeira, Toornstra; Berghuis, Bozenik, Linssen.

  • João Teixeira is rijp voor een basisplaats
  • 11796 stemmen
Gerelateerd nieuws
248 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 77 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75069 leden - Op dit moment zijn 103 mensen actief, waarvan 30 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved