Nieuwkoop: ''Ik denk dat iedereen in deze poule kans maakt''

Nieuwkoop: ''Ik denk dat iedereen in deze poule kans maakt''

Feyenoord kent haar tegenstanders in de groepsfase van de Europa League. CSKA Moskou, Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC kwamen tijdens de loting uit de koker. Het zijn niet de meest aansprekende namen, maar Bart Nieuwkoop benadrukt dat deze tegenstanders niet onderschat mogen worden.

"Het is een mooie loting", reageert Nieuwkoop tijdens de livestream van Feyenoord. "We kunnen ze niet onderschatten. Ik denk dat iedereen in deze poule kans maakt."

CSKA Moskou is de tegenstander uit pot 1, waar ook clubs als Arsenal, Tottenham Hotspur, Napoli en AS Roma in zaten. "De Russische competitie is goed. Ik denk dan gelijk aan moeilijke tegenstanders, dus dat wordt een zware pot."

De meest onbekende naam is waarschijnlijk het Oostenrijkse Wolfsberger AC. "Ik keek gelijk naar de selectie. Daar zag ik geen bekenden tussen. Maar we mogen ook hen niet onderschatten. Ze spelen niet voor niks Europa League."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop arsenal
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties