'Abraham moet ruim drie miljoen euro kosten' (update)

'Abraham moet ruim drie miljoen euro kosten' (update)

Feyenoord heeft zich opnieuw gemeld voor Paulos Abraham. De Rotterdammers willen voor het sluiten van de transfermarkt de 18-jarige Zweedse aanvaller nog toevoegen aan de selectie. Enkele maanden geleden heeft technisch directeur Frank Arnesen Abraham al proberen overtuigen van een overstap naar De Kuip, maar hij koos toen voor AIK Solna.

Volgens SportExpressen is Feyenoord de ontwikkelingen van Abraham blijven volgen en hoopt het de talentvolle aanvaller nu wel te kunnen overtuigen van een transfer. De Rotterdammers zijn in gesprek met AIK Solna over een transfer, maar er is nog geen bod gedaan. Hij heeft een contract tot medio 2023.

Abraham liet twee weken geleden al weten dat een club zich heeft gemeld. "Mijn zaakwaarnemer praat vooral met mijn grote broer en ik probeer daar zo ver mogelijk van te blijven. Mijn broer heeft gezegd dat er interesse is, maar ik heb hem gevraagd of hij niet meer dan dat wil vertellen, want ik wil mijn hoofd niet verliezen"

Update 12:07 | Feyenoord lijkt af te moeten haken voor Abraham. De Rotterdammers hebben vandaag namelijk te horen gekregen dat de talentvolle spits 3,5 miljoen euro moet kosten. AIK Solna nam hem een aantal maanden geleden over van IF Brommapojkarna voor 90.000 euro. De Zweed scoorde sindsdien drie keer in achttien wedstrijden.

[readmore=53722]

Lees meer over
De Kuip Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties