''Wat zij graag willen en ik niet, moeten we bespreekbaar maken''

''Wat zij graag willen en ik niet, moeten we bespreekbaar maken''

Dick Advocaat staat bekend als een duidelijke trainer. In tegenstelling tot zijn voorganger Jaap Stam wil Advocaat niet vroeg drukzetten, maar juist inzakken. De spelersgroep heeft echter laten weten dat zij juist wel eerder druk wil zetten op de tegenstander. Advocaat staat open voor de inbreng van de spelers. "Ik heb nu steeds het woord gedaan, laten zij het nu maar eens zeggen."

"Daar moet je wel mee oppassen, besef ik, want mij is wel een aantal dingen opgevallen en daar wil ik het graag over hebben. Wat zij graag willen, en ik niet, moeten we bespreekbaar maken", aldus Advocaat tegenover De Telegraaf. De trainer zal waarschijnlijk ook beeldmateriaal gaan gebruiken om zijn punt duidelijk te maken.

"Er zit geen onwil in deze groep. Maar ik blijf denken dat wij ruimte nodig hebben om te voetballen. Zij willen het omdraaien en vroeg storen. Dat hebben we vandaag geprobeerd. Dat probeert ook een aantal ploegen in Nederland en in het buitenland. Ik vraag me af of dit voor ons verstandig is. Het is ook geen excuus voor ons matige spel.”

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties