''Laten we nou even stoppen over de jeugdspelers''

''Laten we nou even stoppen over de jeugdspelers''

Feyenoord had vandaag een opvallend dunbezette bank. Dick Advocaat had wat wissels betreft de keuze uit slechts vijf veldspelers en twee keepers. Na afloop van de wedstrijd kreeg de trainer direct de vraag of er geen jeugdspelers beschikbaar waren.

''Laten we nou even stoppen over de jeugdspelers, want die zijn gewoon nog niet goed genoeg voor het eerste elftal", zegt de trainer in gesprek met RTV Rijnmond. "Als je iemand op de bank zet, moet die dat verdienen. Niet voor opvulling, want dat heeft helemaal geen zin."

Mark Diemers was niet beschikbaar en ook viel Nicolai Jørgensen geblesseerd uit tijdens de warming-up. "Het is niet dat ik naar excuses zoek. Maar als je kijkt naar de bank die we hebben, we houden vier man over. Jørgensen raakt voor de wedstrijd geblesseerd, dat moet je meteen veranderen. Het gaat allemaal wat moeizamer, ook het spel.''

Lees meer over
Dick Advocaat Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties