Narsingh: ''Veel met Robin van Persie geoefend op afwerken''

zondag 27 september 2020 15:42 31.425 keer bekeken 165 reacties Pro Shots

Met het maken van de 3-2 had Luciano Narsingh vandaag een belangrijke rol bij de overwinning op ADO Den Haag. Vorige week miste de aanvaller in blessuretijd nog een enorme kans, dus het doelpunt van vandaag was ook voor hem zelf erg belangrijk.

"Vorige wedstrijd en in de voorbereiding heb ik veel kansen gehad. Ik kom steeds in de situatie, maar toen ging 'ie er niet in", vertelt Narsing op de persconferentie na de wedstrijd aan RTV Rijnmond. "Dat spookt zeker door mijn hoofd, maar op de training zijn de jongens met mij bezig. Ze hebben gezegd dat als ik in die situatie kom en gevaarlijk word, dat die doelpunten vanzelf komen. Gelukkig gebeurde dat vandaag."

Narsingh kreeg de bal van Berghuis en schoot toen in één keer in de rechterhoek. "Ik had weinig tijd om na te denken. Op de training heb ik met Robin van Persie veel geoefend met afwerken in zulke situaties. Ik wist eigenlijk niet eens waar het doel was, maar ik wist hoe ik die bal moest raken. Hij ging er goed in."

Gerelateerd nieuws
165 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 79 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 923 mensen actief, waarvan 264 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved