''Belangrijk om vanaf minuut één de druk erop te zetten''

zondag 27 september 2020 11:39 11.800 keer bekeken 9 reacties Pro Shots

Zoals in de media al vaak voorspeld, heeft Jens Toornstra zijn basisplaats bij Feyenoord weer terug. Hij neemt vandaag tegen ADO Den Haag de plek in van de geblesseerde Mark Diemers. Mario Been denkt dat de terugkeer van Toornstra Feyenoord gaat helpen tegen ADO.

"Er wordt altijd gezegd dat Toornstra de makkelijkste speler is om eruit te halen", zegt Been bij FOX Sports. "Maar hij is belangrijk. Vooral in het aanjagen. Zeker tegen dit ADO, met een jong elftal en een stuk of vijf spelers die nog nooit in De Kuip hebben gespeeld, is het belangrijk om vanaf minuut één de druk erop te zetten en de wedstrijd naar je toe te trekken."

De afgelopen week ging het veel over het interview dat aanvoerder Steven Berghuis gaf na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente. De aanvoerder was daarin kritisch op de ploeg, waar Advocaat achteraf aangaf niet blij mee te zijn. "Tegenwoordig met zenders als FOX, zet iedereen gelijk een microfoon onder de neus van Berghuis. Hij miste vlak ervoor in de blessuretijd nog een gigakans", legt Been uit. "Ik snap dat coaches liever hebben dat je dit intern bespreekt. Maar er zaten dertienduizend mensen die allemaal hebben gezien wat Berghuis vertelde, dus hij zei niks geks."

Gerelateerd nieuws
9 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 7 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74346 leden - Op dit moment zijn 1035 mensen actief, waarvan 239 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved