Kramer wil met 'slecht' ADO tegendeel bewijzen in De Kuip

zondag 27 september 2020 10:11 16.605 keer bekeken 50 reacties Pro Shots

Bij Feyenoord-tegenstander ADO Den Haag is een grote transformatie gaande. De club die vorig seizoen door het voortijdig beëindigen van de competitie ternauwernood aan degradatie ontsnapte, wilde deze zomer salarisbudget vrijmaken door de oudere spelers te laten gaan. Zo zag oud-Feyenoorder Michiel Kramer zijn leeftijdgenoten vertrekken uit Den Haag, wat ertoe leidde dat hij nu de aanvoerdersband draagt.

"Het is leuk, maar niet meer dan dat. Los van dat er een band om mijn arm zit, zal voor mij persoonlijk niet veel veranderen", vertelt de 31-jarige, lange spits aan Voetbal International. Hij komt met ADO als de grote underdog naar De Kuip, na nederlagen in de eerste twee wedstrijden. In die 180 minuten schoot de ploeg slechts één keer op doel. "Ik hou me niet zo vast aan statistieken", reageert Kramer.

"We staan met een vrijwel volledig nieuwe ploeg aan de start van het seizoen. Het is even wennen, omdat er iedere week weer nieuwe spelers binnenkomen. Je houdt gewoon vast aan wat je ziet elke dag. We werken gewoon hard om een goed resultaat te halen in het weekend. Dat is niet anders dan normaal, alleen het resultaat is er nog niet." ADO wordt afgeschilderd als een van de slechtste ploegen uit de Eredivisie lijkt dan ook een moeilijke middag te krijgen in De Kuip. "Misschien is het niet gek dat mensen dat denken, aangezien we vorig jaar ook een moeizaam jaar hebben gehad. Het enige wat we kunnen doen is het tegendeel bewijzen."

Kramer kijkt uit naar zijn terugkeer in De Kuip, maar is vooral bezig om de slechte vorm van ADO om te buigen. "Je ziet allemaal bekende gezichten waar je een klik mee hebt, dus het is hartstikke leuk om terug te komen. Maar we gaan er wel heen om resultaat te halen."

Gerelateerd nieuws
50 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74346 leden - Op dit moment zijn 969 mensen actief, waarvan 256 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved