Rankovic: ''Als club uit het rechterrijtje niets te verliezen''

Rankovic: ''Als club uit het rechterrijtje niets te verliezen''

ADO Den Haag is de competitie begonnen met twee nederlagen en staat bij veel analisten op het lijstje om aan het eind van het seizoen direct te degraderen. Zondag wacht een wedstrijd tegen een getergd Feyenoord, dat zich na de teleurstellende wedstrijd tegen FC Twente van vorige week zal willen revancheren. ADO-trainer Aleksandar Rankovic: "Dit zijn de makkelijkste wedstrijden."

"Niet makkelijk in de zin dat we die wel even zullen winnen, zo bedoel ik dat niet. Meer dat je als club uit het rechterrijtje normaal gesproken niets te verliezen hebt als je op bezoek gaat bij Ajax, PSV of Feyenoord", aldus Rankovic tegen Voetbal International. De trainer kijkt al over de wedstrijd tegen de Rotterdammers heen (dan volgen VVV-Venlo uit en Vitesse en AZ thuis) omdat in die wedstrijden een grotere kans op succes zou zijn. "We gaan er met z'n allen absoluut vol voor om zondag een resultaat te halen, ik bedoel meer dat we goed moeten kijken naar welke spelers kunnen spelen. Een paar jonge spelers die later aangesloten zijn, hebben klachten. Die kunnen we misschien beter een week later gebruiken. We moeten voorzichtig zijn."

Ook de centrale verdediger ADO, Peet Bijen, hoopt dat er misschien iets te halen valt in De Kuip. "Je weet het nooit hè, ik heb met Twente ook in dergelijke situaties gezeten. Spelen bij Ajax, PSV en Feyenoord blijft apart en het zijn moeilijke wedstrijden op zich, maar juist als je met twee nederlagen op zak er naartoe gaat kan het ook wel meevallen."

Lees meer over
De Kuip PSV Vitesse ajax ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties