Vermoedelijke opstelling: Geertruida en Diemers in basis

Vermoedelijke opstelling: Geertruida en Diemers in basis

Feyenoord speelt zondagmiddag thuis tegen ADO Den Haag en de Rotterdammers hopen de bittere nasmaak van de vorige wedstrijd weg te spoelen met een overwinning. Advocaat kan niet beschikken over Eric Botteghin en Uros Spajic en ook de gebruikelijke afwezigen spelen nog niet mee.

De Servische centrale verdediger beschikt nog niet over de juiste papieren en mag daarom nog niet meetrainen. Botteghin raakte tegen FC Twente geblesseerd en ligt er naar verwachting meerdere weken uit. Advocaat bevestigde vandaag overigens op de persconferentie dat Geertruida de plek van de Braziliaan zondag overneemt. ''We hebben nu Geertruida daar staan en die doet het prima. Daarnaast hebben we Johnston nog en ook Burger kan daar eventueel spelen.''

Mark Diemers speelde tegen Twente geen overtuigende wedstrijd, maar lijkt toch zijn plek te behouden op het middenveld tegen ADO. ''We gaan proberen om beter te spelen dan zondag. We gaan niet alles veranderen na één zwakke wedstrijd. We zitten eigenlijk nog vol in de voorbereidingsfase om het ideale elftal te vinden. Iedereen heeft een kans om een keer slecht te spelen. Niet te vaak'', zo zei de trainer op de persconferentie. Daarmee lijkt Toornstra weer genoegen te moeten nemen met een plek op de bank.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Senesi, Haps; Kökcü, Fer, Diemers; Berghuis, Jørgensen, Linssen

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra ADO Den haag Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Leroy Fer Bryan Linssen George Johnston Marcos Senesi Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties