Kraay jr.: ''Ik zou Bijlow altijd bij de selectie opnemen''

Kraay jr.: ''Ik zou Bijlow altijd bij de selectie opnemen''

Afgelopen weekend is de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal bekend gemaakt. Feyenoorders Steven Berghuis en Leroy Fer zijn geselecteerd, maar Justin Bijlow zit er wederom niet bij. Hans Kraay jr. snapt daar weinig van en is van mening dat de doelman van de Rotterdammers in Oranje thuis hoort.

"Ik zou hem altijd bij de selectie opnemen", vertelt Kraay jr. in gesprek met FOX Sports. Ook de talentvolle Joël Drommel van FC Twente is een doelman die er aan komt. "Ze zijn allebei beter dan Krul of Bizot, en veel beter dan Zoet. Drommel gaat niet opbouwen met spelers die opgejaagd worden. Hoeveel ballen heeft hij tegen Feyenoord niet over zestig meter op de stropdas bij de back gelegd. Dat is toch ook meevoetballen?"

Vincent Schildkamp, ook te gast in het praatprogramma Voetbalpraat, is het helemaal met Kraay jr. eens. "Dan kan je toch Cillessen en Bizot opnemen, en dan Bijlow en Drommel erbij. Ik snap niet waarom er wordt vastgehouden aan Krul en Zoet, die al ouder zijn en niet in de beste fase van hun carrière zitten.''

Lees meer over
Steven Berghuis Justin Bijlow Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties