''Met Van Persie heb je wel gelijk een Feyenoord-hoek''

woensdag 23 september 2020 16:05 51.430 keer bekeken 62 reacties Pro Shots

Frank de Boer gaat binnenkort aan de slag als bondscoach van het Nederlands elftal. De huidige staf blijft gewoon zitten, maar er circuleren ook wat namen van mogelijke assistenten van De Boer. Valentijn Driessen verwacht dat het om Robin van Persie en/of Wesley Sneijder als assistent-bondscoach gaat, ook de naam van Ruud van Nistelrooij zingt rond.

"Aanvankelijk werd er gezegd dat hij door moet gaan met de staf die er al is. Dus met Dwight Lodeweges, Patrick Lodewijks en Maarten Stekelenburg. Maar De Boer heeft nu in gesprekken te horen gekregen dat er wat betreft assistenten wel wat mogelijk is en dat de KNVB hem graag helpt. Het is dus mogelijk om een assistent binnen te halen", aldus de chef-sport van De Telegraaf.

"De naam van Robin van Persie ging rond en die van Wesley Sneijder ook. Daarover is nog geen beslissing genomen. Het is ook nog niet bekend of er al een nieuwe assistent is als Oranje binnenkort tegen Mexico, Bosnië en Herzegovina en Italië speelt." Wie het gaat worden weet ook Driessen niet. "Ik heb nog geen vermoeden. Met Van Persie heb je wel gelijk een Feyenoord-hoek en dat is een beginnend trainer."

Gerelateerd nieuws
62 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 786 mensen actief, waarvan 233 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved