''Met Van Persie heb je wel gelijk een Feyenoord-hoek''

''Met Van Persie heb je wel gelijk een Feyenoord-hoek''

Frank de Boer gaat binnenkort aan de slag als bondscoach van het Nederlands elftal. De huidige staf blijft gewoon zitten, maar er circuleren ook wat namen van mogelijke assistenten van De Boer. Valentijn Driessen verwacht dat het om Robin van Persie en/of Wesley Sneijder als assistent-bondscoach gaat, ook de naam van Ruud van Nistelrooij zingt rond.

"Aanvankelijk werd er gezegd dat hij door moet gaan met de staf die er al is. Dus met Dwight Lodeweges, Patrick Lodewijks en Maarten Stekelenburg. Maar De Boer heeft nu in gesprekken te horen gekregen dat er wat betreft assistenten wel wat mogelijk is en dat de KNVB hem graag helpt. Het is dus mogelijk om een assistent binnen te halen", aldus de chef-sport van De Telegraaf.

"De naam van Robin van Persie ging rond en die van Wesley Sneijder ook. Daarover is nog geen beslissing genomen. Het is ook nog niet bekend of er al een nieuwe assistent is als Oranje binnenkort tegen Mexico, Bosnië en Herzegovina en Italië speelt." Wie het gaat worden weet ook Driessen niet. "Ik heb nog geen vermoeden. Met Van Persie heb je wel gelijk een Feyenoord-hoek en dat is een beginnend trainer."

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties