'Berghuis en Fer krijgen bij Oranje te maken met De Boer'

'Berghuis en Fer krijgen bij Oranje te maken met De Boer'

Het was al enige tijd duidelijk, maar nu is het bijna officieel: deze week wordt bekendgemaakt dat Frank de Boer de nieuwe bondscoach van Oranje wordt. Na mislukte avonturen als trainer bij Inter Milan en Crystal Palace en een voortijdig vertrek bij Atlanta United mag De Boer nu proberen zijn trainerscarrière weer vlot te trekken bij het Nederlands elftal. Hij gaat een contract tot en met 2022 tekenen.

Dat betekent dat Steven Berghuis en Leroy Fer, op dit moment de enige internationals van Feyenoord, zowel het EK (2021) als het WK (in Qatar, 2022) onder de Boer zouden kunnen gaan werken, ervan uitgaande dat De Boer deze keer wel zijn contract uit gaat dienen. De huidige technische staf van Oranje, met onder anderen Dwight Lodeweges en Patrick Lodewijks, zou mogen aanblijven en Ruud van Nistelrooy zal er aan toegevoegd worden, aldus De Telegraaf. De Boer was eerder assistent van bondscoach Bert van Marwijk tijdens het WK in 2010.

Lees meer over
Steven Berghuis Van Marwijk Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties