''Feyenoord niet meteen afschrijven na een gelijkspel''

''Feyenoord niet meteen afschrijven na een gelijkspel''

Voor Feyenoord was het geen goed weekend. De Rotterdammers verspeelden twee dure punten tegen FC Twente en vooral het veldspel was erg matig. "Als je heel eerlijk bent, dan was het gelijkspel een terechte afspiegeling van de wedstrijd'', concludeert Sinclair Bischop.

Volgens journalist Ruud van Os moet Feyenoord nu niet volledig in paniek raken. "We moeten niet doen alsof Ajax voetbal van een andere planeet speelt. Bovendien, als PSV die Yvon Mvogo in de goal laat staan, dan moet ik ook nog maar zien waar PSV gaat eindigen", zegt Van Os in de podcast van RTV Rijnmond. "Ik wil Feyenoord niet afschrijven na een overwinning in Zwolle en een gelijkspel tegen FC Twente."

Bischop had verwacht dat de ploeg van Dick Advocaat een stuk volwassener voor de dag zou komen. "De hele afstemming is er niet. Dat hoor je de spelers na afloop ook zeggen.'' Verslaggever Dirk Beers vult aan: "Vorig jaar werd alles gewonnen onder Dick Advocaat. Dan gaat er wat ontstaan. Maar Steven Berghuis gaf het nu ook aan: het voetbal was toen ook niet altijd om naar huis te schrijven. Advocaat is een resultaattrainer. De hand van Advocaat is behoudend."

Lees meer over
PSV Steven Berghuis ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties