''Bijlow heeft de kalmte van een boeddhistische monnik''

maandag 21 september 2020 04:49 35.145 keer bekeken 154 reacties Pro Shots

De columnisten konden na afgelopen weekend weer los op Feyenoord, dat een zwakke wedstrijd tegen FC Twente speelde. Ook Hugo Borst liet zich in het Algemeen Dagblad niet onbetuigd over hoe Steven Berghuis zich uitliet over de wedstrijd, zichzelf en zijn medespelers. "Zelden gezien, zoveel zelfkritiek. Is dit geen zelfhaat?"

"Linssen, Jørgensen, Kökcü en Fer waren erg slecht, bijna niemand was goed, maar het was wel een spannende wedstrijd. Het is zorgelijk dat het elftal van Dick Advocaat er vaak niet in slaagt om de onderlinge afstanden klein te houden. Hoe is het mogelijk dat verdedigers achteruitlopen en aanvallers vooruit? Is het een optie om met touwen om de middel te gaan trainen deze week om zo de voetballers bij elkaar te houden?"

Borst heeft na de klachten ook nog wel een compliment in petto. "Wat wel helemaal snor zit in de Kuip: Justin Bijlow. Die jongen heeft goede reflexen, is sterk op hoge ballen, heeft de kalmte van een boeddhistische monnik, is klemvast, neemt terugspeelballen moeiteloos aan en trapt goed. Onze nieuwe bondscoach weet wat hem te doen staat als Oranje straks tegen Mexico oefent."

Gerelateerd nieuws
154 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 54 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74190 leden - Op dit moment zijn 813 mensen actief, waarvan 246 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved