''Dan moeten ze niet bij een club als Feyenoord spelen''

''Dan moeten ze niet bij een club als Feyenoord spelen''

Dick Advocaat zit op de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Twente niet te wachten op vragen over Jens Toornstra. De middenvelder werd afgelopen weekend gepasseerd en Mark Diemers nam zijn pek over in het veld.

Het hoort volgens Advocaat bij het spelen bij een topclub. ''We betalen hem gewoon door'', reageert de trainer op vragen van journalisten. ''Dat zijn professionals, die moeten daarmee om kunnen gaan, hoe moeilijk dat misschien ook is. Maar als spelers daar niet mee om kunnen gaan, moeten ze niet bij een club als Feyenoord spelen.''

Feyenoord heeft zijn selectie voor dit seizoen rond. De Rotterdammers hebben afgelopen week verdediger Uros Spajic gehuurd en daarmee is de selectie compleet. Advocaat gaat dus niet meer vragen om extra spelers. "Als er niemand weggaat, zijn we klaar", zegt de trainer dan ook. Met name Marcos Senesi wordt de laatste weken in verband gebracht met een uitgaande transfer.

Lees meer over
Jens Toornstra Dick Advocaat Marcos Senesi Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties