FC Twente besteedt extra aandacht aan Berghuis

FC Twente besteedt extra aandacht aan Berghuis

Feyenoord neemt het zondag op tegen FC Twente in De Kuip. De Tukkers kenden net als de Rotterdammers een prima start van de competitie. De ploeg van Ron Jans reist met een 2-0 zege op Fortuna Sittard op zak af naar de stadionclub en hoopt op een goed resultaat.

In de voorbereiding speelde FC Twente en Feyenoord ook al tegen elkaar. De oefenwedstrijd eindigde in een 0-0 eindstand. "Dat was met 35 graden en Feyenoord stopte toen niet zo heel veel energie in de wedstrijd'', zo vertelt Jans. Dat zal nu totaal anders zijn. Die wedstrijd kunnen we in de prullenbak gooien. Dit wordt een totaal andere wedstrijd, met een ander Feyenoord. Maar ook een ander FC Twente.''

"Ze zijn volgens mij al superlang ongeslagen. Het is niet altijd superieur zoals ze winnen, dus Feyenoord mag de favorietenrol waarmaken. Wij willen bevestigen waar we mee bezig zijn. Dat wil ik heel graag op het veld terugzien. Ik heb in De Kuip weleens verloren, maar ook wel eens gelijkgespeeld en gewonnen. Er liggen in ieder geval kansen."

FC Twente heeft afgelopen week extra getraind op de acties van Steven Berghuis. ''Dat is een van de jongens die het verschil kan maken. Bram van Polen vertelde vorige week nog. Feyenoord heeft Berghuis en wij niet'', vertelt Jans in gesprek met 1Twente Enschede. ''Hij maakt het direct waar en het is ook een goede speler. We hebben er deze week op de training wat extra aandacht aan besteed, want ze weten allemaal heel goed dat hij linksbenig is.''

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties