Botteghin start in de basis; Malacia op de weg terug

Botteghin start in de basis; Malacia op de weg terug

Feyenoord kan snel weer beschikken over Tyrell Malacia. De 21-jarige verdediger is op de weg terug van een heupblessure, die hij heeft opgelopen in de zomer en waardoor hij de complete voorbereiding niet beschikbaar was.

Trainer Dick Advocaat vertelt dat Malacia volgende week weer delen van de training kan meedoen en ruim voor de winterstop nog zijn rentree kan maken. Eerder gingen geluiden dat hij pas na de winterstop weer inzetbaar was voor de Rotterdammers. Ook Christian Conteh is bijna hersteld van zijn blessure. Advocaat verwacht snel over de 21-jarige aanvaller te kunnen beschikken.

Feyenoord neemt het zondag op tegen FC Twente in De Kuip en kan dan weer beschikken over Eric Botteghin. De Braziliaan start in de basis en Lutsharel Geertruida start weer op de rechtsbackpositie. Bart Nieuwkoop moet hierdoor plaatsnemen op de bank. Advocaat wil op de persconferentie verder niet loslaten of Jens Toornstra of Mark Diemers gaat starten.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Haps; Fer, Diemers, Kökçü; Berghuis, Jørgensen, Linssen.

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Ridgeciano Haps Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Tyrell Malacia Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Leroy Fer Bryan Linssen Marcos Senesi Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties