Botteghin start in de basis; Malacia op de weg terug

vrijdag 18 september 2020 14:25 64.775 keer bekeken 95 reacties Pro Shots

Feyenoord kan snel weer beschikken over Tyrell Malacia. De 21-jarige verdediger is op de weg terug van een heupblessure, die hij heeft opgelopen in de zomer en waardoor hij de complete voorbereiding niet beschikbaar was.

Trainer Dick Advocaat vertelt dat Malacia volgende week weer delen van de training kan meedoen en ruim voor de winterstop nog zijn rentree kan maken. Eerder gingen geluiden dat hij pas na de winterstop weer inzetbaar was voor de Rotterdammers. Ook Christian Conteh is bijna hersteld van zijn blessure. Advocaat verwacht snel over de 21-jarige aanvaller te kunnen beschikken.

Feyenoord neemt het zondag op tegen FC Twente in De Kuip en kan dan weer beschikken over Eric Botteghin. De Braziliaan start in de basis en Lutsharel Geertruida start weer op de rechtsbackpositie. Bart Nieuwkoop moet hierdoor plaatsnemen op de bank. Advocaat wil op de persconferentie verder niet loslaten of Jens Toornstra of Mark Diemers gaat starten.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Haps; Fer, Diemers, Kökçü; Berghuis, Jørgensen, Linssen.

Gerelateerd nieuws
95 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 49 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 725 mensen actief, waarvan 221 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved