Boskamp voorspelt: ''3-1. Oh nee, 3-0, anders wordt Dickie kwaad''

vrijdag 18 september 2020 00:00 61.540 keer bekeken 234 reacties Pro Shots

Jan Boskamp zit vast in zijn huis in België omdat er code rood heerst: aanstaande zondag zal Boskamp niet in De Kuip te vinden zijn. Presentator Wilfred Genee belde de oer-Feyenoorder thuis op. "Ik mag er niet naartoe, Wilfred. Nu is het code rood en mot ik 14 dagen binnen gaan zitten. Daar heb ik niet zoveel trek in, da's waardeloos."

En dus zit Boskamp zondag voor de televisie. "Ik gaat wel een beetje naar de tour kijken, want het is de laatste etappe, maar ik ga wel Feyenoord - Twente zien natuurlijk. Ik zit dan wel thuis en da's waardeloos. Normaal zit ik elke thuiswedstrijd in De Kuip." Genee belde Boskamp namens de radioshow Veronica Inside op om een voorspelling te doen van de wedstrijd Feyenoord - FC Twente. "3-1. Oh nee, 3-0, want anders wordt Dickie kwaad." 

Ook ging Boskamp nog even kort in op Feyenoord City, dat nu weer wel door lijkt te gaan. Boskamp ziet het wel zitten in het project. "Ik persoonlijk wel. Niet dat De Kuip afgebroken moet worden, maar er komen meer toeschouwers, meer inkomsten en dan kan misschien de club of de ploeg daar beter van worden."

Gerelateerd nieuws
234 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 49 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74346 leden - Op dit moment zijn 996 mensen actief, waarvan 254 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved