Boskamp voorspelt: ''3-1. Oh nee, 3-0, anders wordt Dickie kwaad''

Boskamp voorspelt: ''3-1. Oh nee, 3-0, anders wordt Dickie kwaad''

Jan Boskamp zit vast in zijn huis in België omdat er code rood heerst: aanstaande zondag zal Boskamp niet in De Kuip te vinden zijn. Presentator Wilfred Genee belde de oer-Feyenoorder thuis op. "Ik mag er niet naartoe, Wilfred. Nu is het code rood en mot ik 14 dagen binnen gaan zitten. Daar heb ik niet zoveel trek in, da's waardeloos."

En dus zit Boskamp zondag voor de televisie. "Ik gaat wel een beetje naar de tour kijken, want het is de laatste etappe, maar ik ga wel Feyenoord - Twente zien natuurlijk. Ik zit dan wel thuis en da's waardeloos. Normaal zit ik elke thuiswedstrijd in De Kuip." Genee belde Boskamp namens de radioshow Veronica Inside op om een voorspelling te doen van de wedstrijd Feyenoord - FC Twente. "3-1. Oh nee, 3-0, want anders wordt Dickie kwaad."

Ook ging Boskamp nog even kort in op Feyenoord City, dat nu weer wel door lijkt te gaan. Boskamp ziet het wel zitten in het project. "Ik persoonlijk wel. Niet dat De Kuip afgebroken moet worden, maar er komen meer toeschouwers, meer inkomsten en dan kan misschien de club of de ploeg daar beter van worden."

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties