'Feyenoord kan bod verwachten van Napoli op Senesi'

'Feyenoord kan bod verwachten van Napoli op Senesi'

Ook vandaag is er vanuit Italië weer nieuws te melden over Marcos Senesi. De 23-jarige verdediger staat in de belangstelling van diverse clubs uit het buitenland en de kranten schrijven al maanden over een mogelijke transfer van de Argentijn.

Het Italiaanse Tuttospor meldt dat Napoli nu echt gas gaat geven om Senesi binnen te halen. Feyenoord kan volgens de sportkrant snel een bod verwachten van een bedrag rond de twintig miljoen euro. Technisch directeur Cristiano Giuntoli ziet Kalidou Koulibaly en Arek Milik mogelijk snel vertrekken en wil met dat geld direct investeren in de spelersgroep. De Argentijn staat hoog op het lijstje van Napoli.

Technisch directeur Frank Arnesen heeft meerder malen aangegeven zich niet druk te maken om alle geruchten over Senesi. De Rotterdammers vragen de hoofdprijs voor de verdediger. ''Er waren geen concrete dingen en ik hoop dat die er ook niet komen. We hoeven niet te verkopen en dat is een hele goede zaak voor Feyenoord. De directie heeft dat goed gedaan, zodat we in deze periode gerust kunnen zijn. Zolang er geen andere clubs komen voor onze spelers ben ik gerust. Ook omdat we in de situatie zitten waarin we rustig achterover kunnen zitten.''

Lees meer over
Marcos Senesi Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties